MFC Sanderbout
 

Welkom op onze website!

MFC Sanderbout, "Onger de 2 tores" is een prachtige ontmoetingsplaats. Het is gevestigd in de voormalige karakteristieke Gemmakerk. Het is een thuisplaats voor vele verenigingen, clubs en genootschappen en is in zijn soort een unieke locatie voor eenmalige of terugkerende activiteiten. 

Van harte welkom bent U voor een praatje, drankje of om een kijkje te komen nemen. Over de activiteiten houden wij u  op de hoogte middels deze website. Het is mogelijk om bij ons feesten, partijen, concerten, borrels, koffietafels, cursussen, vergaderingen, presentaties, markten en nog veel meer te houden. Wij verzorgen lunches, buffetten en allemaal ander lekkers, ook op locatie. Heeft u interesse, vragen of opmerkingen  neem dan gerust contact met ons op.

De kerk die Op 25 december 1952 officieel in gebruik werd genomen staa

De kerk die op 25 december 1952 officieel in gebruik werd genomen staat centraal in de wijk Sanderbout, die door spoorlijnen van de rest van Sittard is afgescheiden. Het bouwwerk is een uit baksteen opgetrokken halve kruisbasiliek en wordt gekenmerkt door twee dakruiters die tot ver in de omgeving te zien zijn. Het schip heeft een lessenaarsdak. In oktober 2016 kwam de verbouwing van de monumentale kerk tot multifunctioneel centrum gereed. 

Sint Maarten:


 Speciaal voor de kinderen openen wij de deuren vanaf 19 uur tot 22 uur.

In die tussentijd kunnen jullie laten zien wat jullie zelf buit hebben gemaakt met het zingen van Sint Maarten Liedjes. je ontvangt van ons dan nog een zakje snoep en een pakje appelsap. Openingstijden

Maandag      9.00 tot 12.30 uur

Dinsdag        9.00 tot 12.30

                      13.00 tot 22.00 uur

Woensdag    9.00 tot 12.30 uur

Donderdag   9.00 tot 12.30 uur                    

                      13.00 tot 22.30 uur

Vrijdag           9.00 tot 12.30 uur  

                        19 uur open ivm dartwedstrijden bij thuiswedstrijden

                        of in onderling overleg.

Zaterdag        in onderling overleg

Zondag          9.30 tot 13.oo en in onderling overleg


Zoals aangegeven andere openingstijden kan in onderling overleg via mail.